Tänk om man kunde styra över sina känslor

Någon sovmorgon fick jag då knappast... Det är precis som om min egen kropp jävlas med mig för när jag som börjar skolan 8 nästan varenda dag för en gångs skull får ha sovmorgon, nä då vaknar man redan vid halv sju.. Det är ju inte riktigt det som är sovmmorgon för mig. Somande dock om ingen efter mycket om och men men ligger nu återigen vaken. Jag ska gå upp och passa på och göra mig en riktigt härlig frukost så det blir en bra start på dagen för det behöver vi alla. Förstår mig inte på dem som struntar i att äta frukost överhuvudtaget, det som är det viktigaste måltiden på hela dagen.

Känner sådan ångest inför i morgon, hatar att stå framför människor och prata, det värsta som finns. Men det är väl bara till att göra det och få det gjort.. Någon som har något tips på vad man kan göra åt nervositet?
Det enda jag ska göra är att ställa mig framför min klass o snacka, låter inte så svårt men för mig är det de. Även om man känner alla i klassen så kan inte det avgöra om jag ska vara nervös eller inte.
Önskar jag kunde få bukt på den här nervositeten, frågan är egentligen varför man överhuvudtaget blir nervös? Kan det bero på vad man själv har för "roll" när man är bland andra människor? Om man är den blyga, pratglade, populära, tillbakadragne, osv.

Nu ska jag göra frukost, ha en bra dag allihopa! ♥


Bjuder på en bild på våran fina och stora hankatt, kan ju lägga till att han är lite galen ibland ;-)

/Louise

Good night buddies

Skönt att inte börja förrän typ 12 i morgon! Ser fram emot en låååång härlig sovmorgon i min gosiga säng :)

Hoppas alla har haft en bra helg :) I morgon blir det mycket plugg inför redovisning, bläää

På torsdag blir det läkarbesök och eventuellt studentfest på kvällen ;P Tema Djungel, haha!

Men NU ska jag gå och lägga mig och nana, Good night buddies :-*




Tjingeling!

Vad gör mig så hängig?

Idag är ingen bra dag känns det som... Jag är hängig som bara den, förstår inte varför. Jag känner mig otroligt lättirriterad på folket här hemma och jag undrar hur det kommer gå när jag ska träna ikväll. Hoppas jag har någon energi till det.
Jag skulle baka innan... Sprang iväg till konsum för att köpa kokos, kom hem, upptäckte att jag glömde handla vispgrädde också, hade plötsligt ingen energi till att springa tillbaka så jag skickade brorsan men då hade de hunnit stänga. Så jag bestämde mig för att baka sockerkaka istället men det blev ju ingen bra det heller. Sockret var slut....SUUUUUUUUCK!
Sånna här dagar är bara inte mina dagar...

Tror också jag måste gå och kolla mina ögon, jag har fått så svårt för solljuset när jag är inomhus och jag har på senaste tiden fått konstig huvudvärk.

Oj vilket klago-inlägg haha. Men men, alla har väl dåliga dagar ibland

Hejhej

Vår! :)

Jag borde väl låtat nagellacket torkat helt innan jag satte mig vid datorn, som tur är så är jag bra på att undvika att kladda så det har gått fint.
Igår firade vi min fasters 50-årsdag på restaurang Bamboo i Göteborg. På restaurangen jobbade bara japaner och en svensk. När vi stod i kön till buffen fick man sig ett gott skratt i allafall när en av japanerna kom utspringandes från köket med någon vagn och skrek något konstigt på sitt språk som antagligen ska betyda "akta er, här kommer jag". Ja, så kanske man ska göra sig hörd i framtiden, haha! Trevlig kväll var det i alla fall :)
Idag fick jag sånna hära vårkänslor när jag såg att våra grannar hade öppen sin bakdörr ut till deras altan, eftersom de ofta brukar ha det under våren/sommaren så var det nog därför jag fick det. Jag längtar så till sommaren!!! Men jag vill typ ha fixat allting först så det bara är väntan som återstår. För att slippa känna den där stressen över att fixa allt så vill jag ju att tiden ska gå sakta tills jag är klar med allt. Det jobbiga för min del är bara att ta tag i det. Har blivit så sjukt less på allt som har med skolan att göra, vill bara ta studenten och komma ifrån den jobbiga skolmiljön.
Nu sitter jag och försöker skriva på min engelskasakimojs samtidigt som jag tar någon match i betapet imellanåt. Det känns lite sådär att det är skola i morgon, precis som jag trodde så rann det här lovet iväg precis som alla andra.

Tror kanske att jag ska baka lite sen. Hittade ett recept som verkade jättegott som jag nog ska prova. Dock brukar det inte bli så bra när jag bakar kladdkaka, det här receptet är något liknande så vi får se hur det kommer att gå. Blir det en höjdare så tänker jag lägga ut receptet här på min blogg :)

Ikväll är det träning som gäller, känns bra. Tänker nog försöka söka lite fler jobb idag med innan jag sticker och tränar. Måste också få klart min engelska så jag kan lämna in den i morgon.

Nu måste jag sluta,
C U L8ER

TjollahoppTjollahej rubrikbrist hos mej

Hemkommen från en runda i stan med pappa, gjort ärenden åt mamma som har opererat sitt ben idag, och handlat lite mat. Nu sitter jag och spelar betapet och tar det lugnt.
I morgon ska jag till Göteborg helt plötsligt, fick jag reda på idag. Ska bli trevligt :)

Igår bloggade jag ingenting, jag vet. Hade ingen inspiration till att blogga om något så det fick bli så. Jag var ute en ganska bra stund, fotade lite. Sen gick jag hem till mormor som bjöd på käk och satt hos henne några timmar. Drömde för övrigt en fruktansvärt wierd dröm i natt, våran gamla idrottslärare som vi hade i ettan på gymn. låste in hela min klass i små burar och sa att vi skulle sitta i dem sex timmar om dagen bara för att känna på hur judarna hade det under andra världskriget?? Ehm..ja, konstig dröm får jag nog säga.
Drömmer fruktansvärt konstiga drömmar ibland. Kanske ska börja med att skriva ner alla. Haha, kanske kan vara kul om man ser tillbaka på det om några år.

Har lite funderingar på att kanske söka sommarjobb någon annanstans i sverige och bo borta några månader och jobba. För att testa på hur det är att bo någon annastans. Kanske man kan bo kvar där om man trivs bra.. vem vet. Lite tankar jag har bara som jag nog ska forska vidare på. Någon som har tips på någon trevlig stad/ställe? :)

Tjingeling!

Geografisk påverkan

Hmm kan det vara rätt ord att använda i det här inlägget? I don't know. Men jag gör det ändå.
Här tänker jag ta upp ett ämne jag tycker är ganska så intressant och har lite tankar kring.

Är det så att ens personlighet är påverkad av vart man bor och kommer ifrån? Det har jag undrat mycket.
På glesbyggden och i mindre samhällen säger man alltid att folk är sociala och trevliga och har bättre gemenskap. Men så fort man kommer in till städerna är allt annorlunda. Är det verkligen så?

Jag bor i Glommen och här hälsar man alltid på någon när man passerar varandra eller kanske råkar stå i samma kö i konsum, vare sig man känner varandra eller inte. Här känner de flesta till varandra. " Den är det, den jobbar som det, den är mamma till den och så vidare". Men så fort man kommer in till stan är det stor skillnad.
Jag har kommit på mig själv ibland med att säga hej till människor som jag inte känner när jag är inne i stan, på grund av vana. Ibland har man fått trevliga hälsningar tillbaka men flera gånger har folk tittat på mig som om jag vore konstig bara för att jag hälsade.
När jag var i stockholm tyckte jag bara att det var människor överallt, vart man än gick någonstans. Kanske tur egentligen att det inte är samma gemenskap i en sån stor stad som typ här för då hade det blivit jobbigt. Haha ^^

Längre upp i Sverige, typ i Norrland, bland samerna och där omkring, där sägs det att människorna är väldigt tystlåtna av sig och pratar inte mer än nödvändigt. Det tror jag dock bara är någon som hittat på. Men vem vet, vissa kanske är sånna men det finns ju liksom i hela Sverige.

Har man en annorlundare personlighet om man kommer ifrån storstaden eller mindre ställen? Tycker man det är viktigare med ytan någonstans, det vill säga hur man ser ut, vad man bär för kläder osv? Är det någonstans man bara känner sig som en i mängden om man inte har någon form av "status"?  

Vad tror ni? Påverkas man av vart man bor/kommer ifrån? Lämna gärna en komentar här nedtill med era tankar kring det här :)

/ Louise

21/2- Tuesday

Har känt mig ganska duktig idag som både städat och pluggat engelska. Känns som om det här lovet bara kommer rinna iväg precis som alla andra, jag säger alltid innan alla lov att jag ska ta tag i så mycket men det blir liksom inte av endå. Fast eftersom jag pluggat engelska idag och snart ska sätta mig med min svenskabok så känns det ändå som jag håller lite av det jag lovat mig själv.
Någon som då vart duktig idag är min syster som fyllde ut hela sin dag med att städa köket grundligt, i alla hörn och kanter, och nu tränar hon thaiboxning så hon kan slå ner mig sen. ♥

Nu ska jag nog gå och göra mig två feta varma mackor i våran toast-apparat.



/ Louise

"Mys-iga" lilla jag

Jag älskar att ligga vaken i min säng på kvällen/natten när man kan höra hur det låter som att vinden tar tag i husets alla väggar. Det är mysigt men samtidigt lite småläskigt att höra hur det knakar.
Precis innan jag nu gick och la mig kollade jag ut genom fönstret och såg hur det är alldeles vitt på marken. Blåser gör det då också. Men ni som verkligen känner mig vet att jag älskar när det stormar och är oväder ute. Är det bara jag som älskar att få tända i brasan, krypa upp i soffans skönaste hörn, dra en filt över sig och bara mysa? Nej, skulle inte tro det. Att ha en braskamin är något jag nog kommer att sakna när jag flyttar hemifrån. Mys-heten. Mysa är bland det bästa jag vet, det är sån som jag är helt enkelt :)

Nu släcker jag lampan och säger natti natti, kraaam!

/Louise


Fränt för fötterna

Sitter vid datorn med bananflour-smak blandat med ostmacka-smak i munnen och kollar massa skor och jag har ju fallit för ett par stycken...


Bland annat dessa sjukt snygga heels! Frågan är vad man ska ha till sånna här skor, nån med förslag? :) Kanske någon svart klänning eller nått annat svart skulle vara snyggt :)
(Pris: 489:-, have2have.se)


Dessa söta ballerinaskorna hittade jag på rean på skopunktens hemsida. Skopunkten är bra, där kan man köpa 3 par skor och bara betala för två. Mönstret är ganska likt det jag har på ett par heels jag har här hemma, fast ändå inte när jag tänker efter... Ballerinaskor är bra att ha under de varma tiderna för det kan man ha till typ allting :)
(149:-, skopunkten)



Ja, vad ska man säga om dessa förutom att de är sjukt snygga, jag vill ha dem. Synd bara att de inte är direkt billiga. Känns lite sådär att lägga tusen spänn på ett par skor. Men blir väl förhoppningsvis ändring på det när jag börjat jobba och får in lite mer pengar än mina 1050 kr jag får varje månad nu. Dessa skorna fanns även i tre andra fäger, bland annat ett par brangula som var jättefina men jag tycker det är lite svårt att ha så starka färger på ett par skor för jag vet inte vad jag ska ha på mig till.
(999:-, brandos.se)

Jaha det fick bli ett sko-igt inlägg idag. Kanske uppdaterar mer senare om jag inte somnar. Fast det lär väl inte hända när det är mitt favorit tvprogram på tv ikväll ;) Var för övrigt hos tandläkaren idag. Hade inga hål tack o lov, dock har jag ju haft problem med min visdomstand som de tittade och tog kort på. Det visade sig att den växte bakåt istället för neråt och har då skavt in i kinden vilket har gjort sjukt ont.

Tjingeling! =)

Djurplågeri



Är detta rena norgehistorian eller vad? En norrman som skulle frakta fem renar från ett ställe till ett annat på en resa som var 100km lång. Stackars djur... Måste vart fruktansvärt trångt och knappast bekvämt. Vad skulle hända om föraren av någon anledning skulle vart tvungen att tvärnita? Jo, föraren hade nog vart rättså död efter att ha fått fem renar över sig. Vad tänker vissa med egentligen?

Frusna tår och oborstat hår

Japp det är just så som min situation ser ut just nu. Klockan har passerat tolv denna söndag och jag sitter framför datorn, det enda jag gjort är att ätit frukost. Och skickat in ännu en jobbansökan faktiskt. Känner mig duktig :)
Haha, ni kanske undrar vaför just "frusna tår". Jag sitter på mitt rum som är ganska kallt och jag har inga sockar på mig (nödvändig info, jag vet).
Ikväll är det zumbaträning som gäller, bastubad och en varm dusch efter det som varje söndag :)

I morgon ska jag till tandläkaren och tur det för jag har fått problem med min bedrövliga visdomstand igen. Den växer typ helt åt tjottaheiti, ska höra om de inte finns möjlighet att dra ut jäkelskapet.

Nä nu ska jag försöka få någonting gjort. Ska borsta mina tänder jättejättejättenoga idag inför tandläkarbesöket imorgon. Sen ska jag....ta på mig sockar och borsta håret. Haha!

Ha en härlig söndag alla underbara bloggläsare
Tjingeling!


lite åsikter om årets melodifestival

Ja om jag får dela med mig av mina egna åsikter om de senaste årens melodifestivaler så måste jag säga att det var så mycket bättre förr. Det blir bara sämre och sämre för varje år. Däremot, detta årets första deltävling hade bra låtar, Sean banan, Dead by April och Loreen har jag tyckt vart bäst hittils. Borde vara mer sånt i melodifestiveln. Ge den yngre och nyare generationen en chans att få visa upp sig mer och ut me de gamla "klassiska" artisterna. Dem har man liksom tröttnat på och de är redan tillräckligt framgångsrika och kända.
Jag tror inte att det egentligen är så många i min generation som ens bryr sig om att se melodifestivalen längre och jag tror det beror mycket på att de bara blivit sämre och sämre. För några år sedan kollade jag mer på det, nu liksom kan man prioritera vilket annat program på tv som helst före melodifestivalen. Hur svårt är det att välja ut rätt artister för en sån här tävling? Torsten Flinck??? Björn Ranelid???
Molly Sandén är bra, hon är ung, har talang och kan nog komma långt i denna tävlingen. Det var något pojkband också som jag aldrig förr hört talas om, Young Blood, det är liksom sånt som ska synas i tv, inte Torsten Flinck.
Jaja, nu ska jag lägga den här vita Macen på laddning för annars dör den snart.
Ha en fortsatt bra helg :)

Tjingeling!

Sportlov

Har väl inga direkta planer inför sportlovet. Ska försöka ta tag i lite skolarbete, bland annat mitt fruktansvärt tråkiga projektarbete. Men så blir det väl som det alltid blir när man säger att man ska göra saker som har med skolan att göra, man lägger ner de eller så blir det inte av andra anledningar inte av. Men nu har jag tyvärr inget val.
I morgon ska jag på barndop, min kusin ska döpas.
På lovet ska jag förhoppningsvis någon dag åka och prova en balklänning vilket ska bli nice, hoppas den passar.

Har på senaste tiden börjat smida lite planer om att söka jobb på andra ställen än i falkenberg. Så jag kommer här i från menar jag. Men det blir väl så att jag i början skaffar mig jobb o boende här ett tag sen får vi se vart jag tar vägen. Vill ju typ uppåt eller inåt i sverige, men skåne hade kanske inte suttit fel det heller vem vet. Har bara en sån fruktansvärt längtan just nu av att få flytta hemifrån.

Hoppas alla har en skön kväll :)

/Louise





Någon som testat?

Jag och morsan är lite inne på att för skojs skulle köpa sån där ögonfransförlägning men eftersom den är ganska dyr så undrar jag helt enkelt om det är värt de? Börjar de ens växa? Verkar ju liiite skumt om jag får säga det själv ;-) Men om produkten nu är de den sägs att vara så känner vi att det skulle vara kul att kunna få längre ögonfransar på ett naturligare sätt än att t.ex behöva använda lösögonfransar vilket jag aldrig gjort och tycker bara verkar krångligt. Vi vet att det finns olika sorters sånna här typer av förlägning men vi är mest inne på just den här produkten.



Är det någon som testat? :) Skulle vara kul i så fall om ni skrev en liten kommentar och berättade om vad ni tyckte om den. Finns det kanske någon annan liknande produkt ni provat? Vill ha TIPSTIPSTIPS! :)

/Lojz

Svar till "Nittifemma"

Ja, angående din fråga om hur man får ansiktsförlamning som jag då hade när jag var i tioårsåldern

Ansiktsförlamning kan man få av olika anledningar, jag vet inte vilka alla är och man blev heller inte 100% säker på vad det berodde på för min del. Läkarna var dock 90 procent säkra på att jag fått borrelia vilket man kan få om man blir biten av en fästing. Någon nerv uppe i huvudet blev väl "infekterad" på något vis. Det gjorde iaf så att jag bara kunde röra min högra halva av ansiktet. Fick till exempel hjälpa till med handen för att stänga det vänstra ögonlocket när jag skulle blunda eller behövde blinka. Jag kunde inte le med munnen på vänstra sidan heller. Hela den vänstra halvan av ansiktet var helt enkelt förlamat.

Hoppas jag kunnat svara på din fråga på ett bra sätt så du känner att du fått de svar du ville ha :)

/ Lojz

Thoughts about things like that

Kom o tänka på en sak idag när jag gick från skolan på väg till bussen... Om folk står och pratar, blir helt tysta, börjar fånstirra så man känner deras ögon i nacken och fnissa när man råkar gå förbi, vad är det första man tänker då? "Skrattar de åt mig?", "har jag något konstigt på mig?" eller typ något sånt. Det är obehagligt, det tror jag alla tycker.

För övrigt så har den här dagen varit hal rent ut sagt. Vägarna har vart fyllda med is, speciellt på morgonen när jag skulle gå till bussen. Bussen var tjugo minuter sen. Jag har inte lyckats ramla än denna vintern, haha ;) Tycker det är så pinsamt om jag råkar göra det. Det spelar ingen roll vad andra skulle råka göra men så fort det kommer till en själv är det plötsligt sååå pinsamt. Varför är det så egentligen? ^^

Nu ska jag snart göra ve mig för kvällen. Ska börja med att byta sängkläder, sen ska jag lägga mig och läsa i "Cirkeln", en bok jag fått låna av min svenskalärare i syfte att vi sedan ska hålla ett föredrag om både boken och författaren.
Känner mig lite nervös inför det, har aldrig gillat att stå inför folk o prata, att plötsligt veta att allas blickar är riktade mot mig är en obehagskänsla jag ofta får så fort jag ska redovisa något. Det kanske inte syns på mig att jag blir nervös men det blir jag, det kan jag lova.

Nähä nu får jag ta tag i det jag skulle, ha de fint allihopa! :)



PS: Till er bloggare. Om ni inte redan vet det så har jag upptäckt en sida som kan få er att få fler besökare till eran blogg. Klicka på länken nedanför bara :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lojzan93

/Looojjjzz

Jobbmässa

Idag har jag varit på jobbmässan i falkhallen och sökt ganska mycket jobb. Blev lite allt möjligt får jag nog säga. Att söka jobb är som att fiska brukar man väl säg? Man får slänga ut många krokar så blir det garanterat napp någonstans.
Det är så smidigt att söka jobb nu för tiden tycker jag, nu när det finns datorer och internet. Nästan alla företag som söker medarbetare har sökformulär på hemsidan, så det är bara till att fylla i. Men idag pratade jag med dem face to face eftersom det var en mässa där man fick chansen att träffa väldigt många arbetsgivare.

När jag kom hem fick jag tips av mamma om en balklänning, som jag tänkt jag skulle åka och prova någon dag så snart som möjligt :) Hon har även ställt sig och gjort hjärtformade-vofflor till övriga familjen, tack mamma ♥

Nu sitter jag med senaste numret av SOLO och degar i soffan och här skulle jag kunna bli ganska länge ;-)



Förresten, när ni kollar min blogg skulle det vara kul om ni slängde in en liten kommentar nedtill. Har märkt att folk hellre kommenterar på facebook, vilket kanske är smidigare, men länka gärna till era egna bloggar så har jag också något att läsa =)

Tjingeling!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla ♥ dag och hittils har jag inga förväntningar på den. Men dagen har ju bara börjat.
Har ju ingen pojkvän eller något sånt som man själv kan uppvakta vilket jag hade förra året, och det är väl alltid mysigt att kunna bli uppvaktad eller själv få uppvakta på en dag som denna. Eftersom jag är sådan som person att jag älskar att få överraska och bli överraskad så är det lite synd att jag inte kan utnyttja denna dagen till det.
Ja, visst man kan fira alla ♥ dag med familjen och visa hur mycket man uppskattar varandra, men det är ändå inte samma sak som att fira den med någon man håller kär. Tycker jag.

Jag önskar er alla en härlig alla ♥ dag!



/ Lojz

Några cm till...

..så hade jag inte suttit här nu kan jag meddela. Idag när jag var påväg hem från bussen promenerade jag längs vägen som jag alltid brukar göra, plötsligt dyker bussen upp och jag sätter hjärtat i halsgropen. Svårt att förklara med bara ord hur det egentligen gick till men den som gjorde fel var i alla fall busschaffören och inte jag. Hon kunde inte ens hålla bussen på vägen utan körde utanför de vita strecken, och där gick jag som fick kasta mig åt sidan i sista sekund för att inte bli överkörd. Hade jag alltså gått några cm till åt vänster så hade nog denna måndagen den 13/2 2012 varit min död för med den farten hon hade så hade det nog inte funnits någon chans till överlevnad.
Jag är fruktansvärt glad över att jag inte gick de där få centimetrarna mer åt vänster!

Somliga borde då inte ha något körkort!!!!! :@

Hejdå.

Jess o lojz says "roooompaaah" ;-)

Har nyss kommit hem från en grym helg i Värnamo! Vart hos Jessica och haft det supertrevligt! :D. Utgång på Harrys blev det i fredags, asnice var det, träffade dock på någon konstigt fransman vid dansgolvet som trodde man kunde föra ett normalt samtal i den ljudnivån som var där, PÅ ENGELSKA. Sen träffade vi någon annan kille som erbjöd oss sitt betalkort, hmm wierd..?? xD
Lördagen fick bli en mysdag, först var vi ute rättså länge, hyrde skräckisar, köpte godis och käka på MAX. En skräckfilm som vi såg hette "Don't be afraid of the dark" som var jättekonstig. Sen senare på kvällen kom Ante o Martin och vi hade Paranormal Activity kväll.  :)




Frågan är vad man ska hitta på nu när man är hemma? Funderar på och ta något redigt att käka, typ macka eller något. Senare ikväll blir det Zumba träning, då ska jag träna bort allt geeodis jag tryck i mig den här helgen ;)
Förresten på tal om godis..När jag kom hem slängde jag mig i min säng som jag som vanligt brukar göra när jag går in på mitt rum. Plötsligt hör jag hur det prasslar till under täcket, jag lyfter på det och vad ligger inte där? Jo MASSA godis. Då har farmor och farfar varit här och köpt en massa godis till mig. Tror dock att jag kommer spara det tills nästa gång det blir något lite "festligare". Men tack så mkt farmor o farfar :)

Tjingeling!

HejHalloj!

Gillar det där med att det ändå är några få personer som varje dag kollar om jag bloggat eller inte även om jag bloggpausar några dagar ibland pga att jag har brist på såkallad "viktig information" :-D

Jag har för en liten stund sedan haft en textkommunikationslektion med Jonas och Anita. Vi fick en skrivuppgift som jag blev klar med under dagens lektion vilket känns skönt. En mindre grej att göra denna veckan. Man märker verkligen att man går sista terminen nu.
På fredag har jag prov i religion, jag har bestämt mig för att det ska gå bra på det provet. Tycker faktiskt att religion kan vara väldigt intressant emellanåt. Det beror också mycket på vilken lärare man har, så är det med alla ämnen. Våran religionslärare är bra tycker jag för hon förklarar på ett väldigt bra och intressant sätt.

I eftermiddag ska jag, Linda och Nelly göra vårat studiebesök. Vi har fått en uppgift i Arbetsmiljö och säkerhet där man ska besöka ett företag som har någon form av skyddsombud och intervjuar som vi sen ska färdigställa till en redovisning efter sportlovet.

Om ca en kvart eller någonting ska jag masa mig iväg till matsalen och käka någon form av Asiatisk köttgryta med ris och hary cuvertes vad det nu är för någonting.

Tjingeling!

Saker du kanske inte visste om mig

• Jag drabbades av ansiktsförlamning när jag var tio år

• När jag var liten trodde jag att jag kunde ha en häst i vårat garage

• Jag tycker det är snyggt när killar bär arbetskläder

• Jag har aldrig varit så full så att jag spytt

• Jag hatar att stå inför folk och prata

• Jag kan inte dricka kaffe på kvällarna då jag får sömnproblem

• Jag fantiserar mycket

• Jag kan sitta i timmar och prata i telefon

• Jag ser mycket hellre på serier än på film

• Jag har svårt att tro att det finns sånt som är omöjligt

• Jag har bara blivit avkastad av en häst en gång i mitt liv

• Hästar är dock bland det bästa jag vet

• Jag har haft fem olika tandställningar

• Mamma är den jag pratar med om jag mår dåligt över något




Så, där fick ni lite fakta, haha =)

Tjingeling!


RSS 2.0