2 sköna veckor med bra slut

Ja, det är precis vad jag har framför mig just nu. Det är tisdag idag och det är vi 3:ors sista "vanliga" skolvecka, nästa vecka är det ju studentveckan hela veckan som sen slutar med att vi tar studenten på fredagen den 8:onde juni. Be there!
Denna "vanliga" skolveckan är dock väldigt slapp, jag börjar sent eller slutar supertidigt varenda dag. Det veckan mest består av är betygssamtal och lite annat tillfixande. Skönt!
Nästa vecka är det bara roliga saker som händer, bland annat skattjakten. Får se hur den blir, den kan ju knappast spåra ur så mycket som den gjorde förra året. Men det blir nog skoj :)



/ Lojz!

Studentbal 2012

Igår vankades det studentbal! :)
Det var en mycket trevlig tillställning som jag alltid kommer att ha i minnet. Inte varje dag man får chansen att bära fina kläder och visa upp sig inför hundratals människor. Tur med vädret hade vi också (för det mesta) :)

/ Lojz




Det närmar sig!

ÅH! Jag känner i hela kroppen nu att det snart är studenten! Balen är på lördag och sen är det inte många dagar kvar :) Studentdagen kommer bli bland en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!
Ville bara säga det =)

/ Lojzan!








Titta, tänka, drömma, fantisera, önska
..men inte röra

En föreläsning om sex

Tyvärr började jag idag dagen med att misslyckas på ett prov i skolan, inte så att jag inte hade pluggat till det, utan det var helt enkelt omöjligt att för min del klara det. 
Satt sedan en bra stund i matsalen och pratade om lite allt möjligt med Anna, maten funkade att ätas idag i allafall.

Klockan 12 bar det iväg till folkets hus på en föreläsning om sex och samlevnad. Det första man tänkte när vi fick reda på att vi skulle ha sexualkunskap under tredje året på gymnasiet, var att man redan visste tillräckligt och fattade inte varför vi en sjuhundrafemtioelfte gång ska bli informerade om alla risker det finns med att ha oskyddat sex osv..
Men föreläsningen var i allafall inte det jag förväntade mig, den var så mycket bättre! Föreläsningen hölls av Manne Forssberg, han som skrivit boken "Kukbruk". En otroligt skön kille som verkligen bjöd på sig själv och var väldigt intressant och rolig att lyssna på. Det han pratade om var bland annat hur vårt samhälle har skapat en stereotyp bild av hur mannen ska vara och hur kvinnan ska vara när det kommer till sex. Han berättade ganska mycket om sina egna erfarenheter från när han själv växt upp och om massa annat roligt. Tack Manne för en otroligt underhållande föreläsning!

/ Lojzan!

Shortsväder or not?

Det sitter jag och funderar på nu. Solen skiner men det blåser ändå vilket kan göra det mycket kallare ute än vad det ser ut. ÅH, om det bara kunde sluta blåsa så vi äntligen kunde få lite vårvärme. Blir nog ändå till att byta till långbyxor :/

Idag är det söndag och som vanligt har jag zumba, inte många gånger kvar nu tyvärr. Vi går bara tre dagar i skolan denna veckan vilket känns skönt. Ändå har jag alltid känslan av att sånna veckor på något sätt går mycket saktare. 

/Lojzan

Roses are red



En bukett mamma och pappa fick av mormor eftersom de hade 10-årig bröllopsdag igår.

 

/ Lojz

 



10 maj 2012

Oj, jag ser att jag inte har uppdaterat på över en vecka nu. Men så blir det, har jag inget intressant att skriva så skriver jag inte heller. That's the way it is.

Det är mycket nu med skolan och allt runt omkring studenten o sånt så jag hinner inte med så mycket annat, därför finns det inte så mycket intressant att dela med sig av. Som jag nämt tidigare så tänker jag inte uppdatera bloggen som om detta vore en dagbok och skriva vad jag gjort varje dag för det tycker jag själv inte är speciellt intressant att läsa om.

Annars så ser mitt liv ut som såhär just nu: Jag pluggar varje dag, jag har fixat färdigt nästan allt runt omkring balen, jag har vart i stockholm med klassen, jag försöker få mig ett sommarjobb vilket inte är det lättaste, jag dansar fortfarande zumba varje söndag och så vidare...

Nu är det inte långt kvar till studenten!! :D Är astaggad, ska bli såååå skönt och sååå kul!


Bjuder på en bild på min lillebror som här står och fiskar, och faktiskt får napp. En bild som för mig ger mig känslan av att det snart är sommar. Bilden är tagen förra veckan då vi hade fått sommarvärme och familjen gick ner en sväng till hamnen för att njuta av det underbara vädret. =)

/Lojz!

RSS 2.0