30:onde september 2012

Den här helgen började perfekt med utgång i fredags vilket var mycket skoj. Först var vi hos Jimmy och sen blev det bratt :) Lördagen sov jag bort i princip, de stunderna jag inte sov tittade jag på one tre hill eller åt mat.
Idag är det söndag och jag är nyligen påklädd efter att ha tagit en dusch, snart ska jag fixa färdigt mig och sen lovade jag tydligen mamma att damsuga nedervåningen, och så ska jag tvätta upp mina brallor. Får se vart dagen tar vägen sen.
 
Ska även berätta att denna helgen flyttade min moster, Tobbe och min kusin in i sitt nya hus som de köpt här i Glommen. De har väl inte riktigt kommit i ordning där än men alla möbler är la så gott som på plats.
 
 
En bild från förfesten i fredags som Anton fångade utan att jag nog var medveten om det. Här spelades det iallfall galenpannan och vem som vann eller förlorade det spelet kom nog inte fram riktigt..
 
Ha de gött!
/ Lojz

Rast update

Idag är det onsdag. Snart fredag ;) hehe
Sitter på rast men börjar om några minuter, hade lite tråkigt så jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg. Inte för att det handlar om något men ändå. Känner mig allmänt småseg idag, maten jag hade med mig idag gjorde det ju inte bättre, pappa misslyckades grovt med potatismoset så det gick inte att äta.
I morgon ska jag hämta ett gratiskort på motionshuset, ska se om gym är något för mig :) nu ska jag jobba igen, bye bye


Ja man får la unna sig lite!

Tjatja läsare
 
Förstår att ni inte är så många som läser längre med tanke på hur dålig jag verkligen är på att uppdatera.
 
För tillfället sitter jag i soffan med datorn i knät och övriga familjen runt om mig förutom lillsyrran som sover borta inatt.
Jag gillar att det är påväg att bli höst nu! En riktig mys-människa som jag vill få krypa upp i soffan när det är riktigt höstoväder ute eller sitta framför den tända brasan.
 
Och eftersom det är påväg att bli höst nu så små startar jag höstshoppingen redan nu och har ikväll suttit och klickat hem lite från min arbetsplats (Nelly.com), denna gången blev det en tröja och ett nytt underkläders-set.
Någon helg eller ledig dag ska även jag och mor min åka ner till helsingborg för att höstshoppa lite på Väla Center.
 
Jag har även inskaffat mig en iphone 4s, hehe, redan jag vet. Jag gillar den mycket iaf :)
 
Pösshaj!
 

RSS 2.0