En solig dag i April

Hej svejs alla bloggläsare!
Vet att jag inte har uppdaterat på över en vecka men jag har inte känt för det helt enkelt och så kan det bli ibland.
Idag är det egentligen en för fin dag för att sitta inomhus vid datorn och det tänker jag heller inte göra utan det blir bara det här snabba blogginlägget för att visa att jag fortfarande är vid liv ;-)
Ikväll ser det inte ut att hända mycket än, hittils iaf men hoppas att det blir ändring på det. I morgon ska jag och Sara upp till Sammels och hälsa på, var flera flera år sedan man var där nu så det ska bli väldigt roligt. Sen ska jag bara ägna tid åt mitt sommarprat som vi fått i uppgift att göra i skolan.

Nu ska jag gå ut och jag tror jag ska sätta mig och skriva på mitt sommarprat. Tanken var först att bara försöka prata fritt men det blev inte så bra så jag får sätta mig och skriva ner allt jag ska säga.

Bjuder på en bild på mig själv som jag tog igår. Kram på er alla!



/Lojzan =)

Boy in black




Chokladtosca

Tisdag kväll och jag fick bara lust att baka lite :)
Chokladtosca

RESULTAT: Mycket gott!

I morgon drar jag och min klass till stockholm, en ca 6 timmar lång bussresa väntar, + pause på 1 timme.
Men det ska bli jätteroligt!

Nu ska jag gå och fixa det sista, sen ska jag försöka tigga till mig en ryggmassage av någon familjemedlem för jag känner att jag börjar få lite ont i ryggen.


Tjohej!

13/4

Hej, och förlåt alla ni som bryr er för att jag är så kass på att uppdatera. Nu för tiden kan jag inte säga att det händer jättemycket i mitt liv, påsklovet har gått åt till typ ingenting. Dock började det bra, eller mer kul, fast ändå mindre kul på ett sätt med. Men det tänker jag inte skriva här på bloggen för det skulle kännas lite som "inte jag" om man säger så.
Just nu sitter jag och har väldigt "borta" ben. De känns helt väck efter träningen jag gjorde tidigare idag. Skulle bara prova några övningar jag hittat på internet som tydligen skulle va bra. Jag kan knappt gå i trappan utan att nästan trilla ihop. Jaja, det går la över.

För övrigt nu för tiden så är det mest saker som rör skolan och studenten. Saker och ting ska inhandlas, det ska göras ärenden hit och dit o ja massa.
På onsdag ska klassen på resa till stockholm! Ska bli kul, jag är taggad som bara den. Har bara vart i stockholm en gång tidigare. Hoppas på lite utgång under kvällen/kvällarna :)



/ Lojz!


Wierd

I natt hade jag en fruktansvärt konstig panikdröm! Jag drömde att jag var hos en tatuerare och skulle tatuera mig. Jag vet att jag ville ha ett litet motiv på min ena fot, men va hände?? Jo han tatuerade hela mitt ben i leoparmönster!! Det knäppa var att jag faktiskt tyckte att det var snyggt?? Sen när jag frågade vad det skulle kosta sa han 17.000, då blev jag rasande eftersom jag inte hade de summorna. Helt plötsligt stod min vän Sara där bredvid mig och sa att hon kunde betala, men vad får hon så mkt pengar ifrån? "Nej men jag brukar ha det på min kort" säger hon då.... Kan ju säga att det var väldigt skönt att vakna efteråt och det roliga var att det första jag gjorde när jag vakna var att kolla om jag hade ett leopardmönstrat ben, vilket jag inte hade som tur var. Haha!

Nu ska jag strax ge mig ut på en liten powerwalk vilket jag kan behöva efter påskens allt godis. Sen blir det middag hos mormor, får se vad hon bjuder på för gott. Tack för mig!

Tjingeling!

Som maskrosfrön för vinden

Har ett litet filmtips jag tänkte dela med mig av.

Den här handlar först och främst om en man(Rip) som har suttit inne i 7 år för kvinnomisshandel. I början när han hamnade i fängelse upptäckte hans fru Wendy att hon var gravid och insåg att hon inte klarade av att ta hand om barnet. Rip visste inget om graviditeten. Wendy beslöt sig för att adoptera bort sitt barn med en förfalskad underskrift som skulle se ut att vara Rips.
När Rip släpps ut ur fängelset får han veta om sitt bortadopterade barn och han bestämmer sig för att få tillbaka det vilket inte blir det lättaste...
  

En känsloväckande bra film, kan verkligen rekomendera den!



/Lojzan


Helgen vecka 13

Idag är det ju första april, tyvärr en sån dag man ska ta mycket med en nypa salt, jag gillar inte denna dagen, haha!
Började dagen med ett litet skämt vid frukostbordet faktiskt, tejpade osthyvlen och det var morsan som "tog smällen".


Om jag nu ska berätta lite om helgen kan jag börja med att säga att jag var ute en stund med Annie, Erik och Ida i fredags, fick för oss att vi skulle utnyttja en sån fin kväll med att dra ner till petters brygga och "mysa" med filtar, varsin cider/öl och solnedgången men det blev inte så mysigt tyvärr... Det var sjukt kallt! Blåste så in i bänken så vi satt där nere i ca en timme bara sen stod vi inte ut mer o stack hem, haha.
Igår var jag i stan med mamma, pappa och bror. Jag och mamma fixade en bh till mig som jag ska ha under klänningen på studentbalen och så blev det lite nya kläder också inför stockholmsresan om ca två veckor med klassen. Hoppas såklart på utgång med klassen vilket det ser ut som att det ska bli! =) Blev även lite fika på stan igår som pappa bjöd på.
Träffade också min 5 månader gamla kusin igår som är lika söt som socker! Efter det blev det hem och fixa tacosen sen mys med film (Hangover 2) och godis!
Idag ska jag nog inte göra så mycket förutom att träna ikväll vilket jag ser fram emot, kanske uppdaterar mer under dagen om jag har något att skriva, inte blivit så mycket med det nu på senaste tyvärr, ska försöka bli bättre, promise!

/ Lojzan

RSS 2.0