Rolf Jansson 1940-2011

Mitt första riktiga inlägg tänker jag tillägna Rolf, en mycket kär vän och familjemedlem som den 12 November klockan 07.10 tyvärr lämnade oss på grund av mycket elakartad cancer.

Jag har kännt Rolf i ungefär halva mitt liv, han har varit som en morfar för mig och mina syskon. Av alla hans berättelser han delat med sig av till oss så tror jag inte jag vet någon annan som har varit med om så otroligt mycket i sitt liv. Han tog verkligen vara på allt. Han var också en mycket begåvad man, kunde till exempel behärska hela 11 stycken språk flytande. Ja, det finns egentligen så mycket att säga om Rolf. Han hade en stor kärlek till havet och båtar och ägnade mycket tid åt det, så jag skulle tro att han nu är ute på havet och seglar en stor båt samtidigt som han vakar över oss.

Vi saknar dig! <3



Hans begravning ägde rum i Morups kyrka den 29/11. En väldigt fin men otroligt jobbig begravning.



<3 

Då var det la min tur!

Då har man alltså bestämt sig för att börja blogga. Har ju funderat på det ett tag nu så det var väl bara till att göra ett försök. Så jag får väl bara hälsa er välkomna till min blogg. En blogg som troligtvis kommer handla om i princip allt. Känner liksom att jag kan behöva ha någonstans att skriva av mig och även dela det med andra.  
Fick hjälp av min supersnälla vän Nelly idag att fixa så att jag även har en egen header. Tack Nelly :)

För er som inte vet vem jag är så är jag en 18, snart 19-årig tjej som bor en mil norr om Falkenberg där jag trivs bra. Jag läser media på gymnasiet och är nu inne på mitt tredje och sista år. Väldigt skönt måste jag tillägga. 

Vill ni veta mer så får ni fråga ;)


Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0