New computer

Medans pojken är och tankar bilen för att sedan kunna ta oss ner till halmstad tänkte jag att jag skriver ett litet inlägg. Jag sitter nu vid min nya dator och dricker ur en burk cola men jag ska snart göra i ordning mig för att åka. Idag blir det att besöka busfabriken med lille Theo :) Hoppas han kommer uppskatta det men vilken unge gör inte det. Jag har förresten köpt en ny dator, en Acer med det senaste operativsystemet Windows 8 :) Än så länge är jag mkt nöjd!
 
Tänkte ta med kameran till busfabriken o se om jag kan få till lite bra bilder, var längesedan jag fotograferade något nu.
 
Nu ska jag gå och göra ve mig, skriver nog när vi e hemma igen :)
 
Hej hopp pillesnopp!
 
/ Lojz
 

Livet har sina motgångar

Kom för inte alls längesen, eller ja, en timme sedan hem från en fikastund med min vän Anna. Man har ju en del att prata om när man inte ses på tu man hand så ofta, så det var kul! :)
 
För övrigt så har dagen varit lite annorlunda idag. Efter att ha legat sjuk hemma ända sen torsdags så kom man idag tillbaka till jobbet. " Ja men jag får ju iallafall jobba tre dagar denna veckan" tänkte jag. Men nej. På lunchrasten kommer en kille och säger att helt plötsligt så ska all bemanning bort från CDON och vi var kallade till ett möte på eftermiddagen. Vi satt och väntade en stund på våra chefer som sedan kom, vi fick alla varsitt personligt möte där de berättade hur läget såg ut. De hade alltså med väldigt kort varsel fått beskedet av ledningen på CDON att idag skulle bemannigen bort. Andledningen till det var för att det just nu inte är tillräckligt med arbete nere på lagret. Tråkigt men sant.
 
Så nu ska både jag, Fredrik och många av våra arbetskamrater vänta på att det blir jobb igen, tillsdess har vi våran garantilön vilket ändå känns bra.
 
Det som kändes konstigt var att i morse när man kom till jobbet var att man inte alls hade väntat sig att det här skulle hända, man var ju liksom inställd på att få jobba hela veckan. Kom lite som en chock men samtidigt var det nog lite väntat ändå. 
 
Nu ska jag kolla farmen och mysa med älskling i soffan :)
 
// Lojz

Justeja jag har ju en blogg!!!

Jag är nog inte ensam om att kunna konstatera att jag är sveriges sämsta bloggerska. Det finns så mycket annat som är viktigare än att låta alla i denna stora internetvärld veta vem jag är och vad jag gör varje dag.
 
Senast jag skrev ett inlägg här hade jag i princip nästan nyss träffat Fredrik, min andra halva. Så jag ska vara ärlig och säga att livet har inte handlat om så mycket mer än honom sen dess. Vi har vart tillsammans några månader och jag har flyttat in i hans lägenhet, allt känns helt underbart med honom!
Vi har firat jul, nyår och jag har fyllt 20! Just det ja, jag har fått en tillsvidareanställning på jobbet också vilket känns jättebra, det har Fredrik också :)
 
Om jag ska berätta mer om personen som har intagit en stor plats i mitt liv så ska jag börja med att berätta att han är en trygg och stabil kille med fötterna på jorden, alltså en kille för mig :) Hans största intresse är bilar, framförallt Honda ;) haha! Vill ni veta mer så fråga..
 
 
När jag har köpt en ny dator vilket jag planerar att göra i helgen så ska jag försöka blogga mycket mer. Vad ska jag annars ha en blogg till liksom? Men vi får se när datorn kommer, blir det inte i helgen så blir det iallfall inom en snar framtid.
 
/ Lojz

RSS 2.0