27 juli 2012

Hej bloggen!
Fredag idag, eller ja lördag egentligen när jag skriver det här inlägget då klockan har passerat tolv. Idag har jag jobbat, på jobbet sa vi adjö till vår käre vän Jonnathan som gjorde sin sista dag på b-linc idag. Hoppas han får en fin semester innan hans studier börjar igen. :)
 
I morgon blir det förmodligen lite shopping för min del, i halmstad :) Är i stort behov av nya byxor så det står överst på listan. Eftersom jag planerat att shoppa i morgon hoppas jag faktiskt att det blir sämre väder så jag inte behöver känna att jag måste till stranden istället, hehe.
Kvällen har jag inte planerat än, men har stor lust att typ gå ut eller nått.
 
Nähä nu ska jag dra mig ner till mormor som står i köket. Ha de fint allihopa!
 
Hej hopp pillesnopp
 
 

26 juli

Idag har jag för första gången i år badat i havet, det var mycket skönt. Idag bjuder jag på en bild på mig själv, mest på grund av att jag inte har något speciellt annat att uppdatera om. Nu blir det städning av köket, fylla min tomma magsäck som skriker efter mat och sen sova. God natt alla läsare!

Kallas detta för sommar?

Ja det kan man undra. Vädret är inte på vår sida denna sommaren, just nu känner jag att det lika gärna kan bli höst för det är nästan så det känns. Men självklart ska vi ge sommaren sin chans augusti ut också, vem vet, värmen kanske kommer först då. Jag har lite smått ångest för att jag inte har vart på stranden eller badat en enda gång denna sommaren, i vanliga fall brukar jag ha tagit det första doppet i maj. Sen jobbar jag också väldigt mycket och tyvärr är det då de där få varma dagarna kommer, sen under helgerna när man är ledig ska man plötsligt göra något annat eller så är vädret kasst.
 
Idag söndagen den 22/7 har jag äntligen vart ledig och inte behövt göra någonting, varenda helg har det vart någonting nu känns det som, men idag har jag rensat ut en större del av min garderob för att göra plats för nytt och sen har jag bara sovit vilket har vart superskönt.
 
Nähä nu ska jag ta tag i klädhögarna på mitt golv, en del ska slängas, känns lite sådär men vad ska man göra när man inte har användning för det och det bara hänger och tar plats i garderoben?
 
Tjingeling!
 
 

Kräftfestival!

Den här helgen har det vart fullt upp och kul har de vart! :) Det var nämligen den årliga kräftfestivalen i Glommen.
I fredags slutade jag som vanligt att jobba klockan 22.00, efter det var det snabbt hemåt som gällde och jag fixade i ordning mig på en halvtimme, rekord! haha. Sen mötte Anna mig i entrén och vi drog oss direkt mot öltältet där det var fullt ös och även vi tog oss plats på dansgolvet :)
Dagen efter, alltså igår lördag blev det partyparty igen, då hemma hos mig först på vår altan vilket var trevligt, sen drog vi ner till kräftfestivalen, där träffade jag Malin och massa annat folk såklart. En jätterolig helg har det vart!
 
Imon drar den vanliga arbetsveckan igång, men eftersom jag trivs så bra på mitt jobb så är det ingenting man har ångest för :)
 
/ Louise

RSS 2.0