Nu ska här sättas igång igen!

Har spenderat någon timme nu med att sitta och läsa igenom alla mina gamla blogginlägg och det är så roligt att läsa! Man fattar inte varför man slutade skriva egentligen. Fick nu ett sånt här litet "rus" i kroppen och ska helt enkelt försöka bli bättre på att blogga igen, tydligen. Hehe..
Även om man har en ganska enformig vardag så att säga. Äta jobba sova.
Ni som läser får gärna ge mig tips på vad jag ska skriva om. Jag är en ganska öppen person med åsikter om både mycket och lite :) Jag tror att personer i min omgivning skulle förstå sig på mig bättre genom att faktiskt läsa det jag skriver i min blogg. 
 
I övrigt så har helgen inte spenderats till något särkilt alls, igår var vi istan lite sen på kvällen åkte vi hem till min familj och käkade tacos och spelade spel, Rapa Kalja blev det där brorsan var bäst på vrickade förklaringar som ledde till ett antal skrattanfall.
Idag hade vi tvätten som hade växt sig onödigt stor, Fredrik har även bytat till vinterdäck på bilen nu. Kvällen ska spenderas med god mat och förmodligen tv-tittande.
Har nu också för hundrafemtioelfte gången bestämt mig igen för att börja äta "hälsosammare", men tänker börja med att lägga ner med allt sött, med hjälp av mina kromtabletter jag köpte igår. Godis är min drog och det gör mig galen!
 
Nu ska jag gå ner till tvätten igen!
 
Hejhej!
 
 
 
 

November- 13

Idag är det lördag, ska alldeles strax ha besök utav Sara och Jesper vilket ska bli mycket trevligt.
Idag har vi varit i Varberg o glott lite, sen för det mesta vart hemma och slappat.
 
Sen jag skrev det senaste blogginlägget har det hunnit bli höst, väldigt mysigt tycker jag. Ni som känner mig vet att jag älskar höststormar och mycket tända ljus. Man saknar sånt på sommaren men alla årstider har sin charm på ett eller annat sätt.
Hur står det då annars till i mitt liv? Jo, just nu ser mitt liv inte ut på något speciellt sätt alls, det är äta, sova och jobba som gäller. Låter kanske ganska trist, men jag har annat omkring mig som sätter guldkant på vardagen, bland annat en underbar pojkvän och en jättemysig lägenhet som jag älskar att komma hem till. Jag och Fredrik hade vår ettårsdag förra veckan, ett år, tänka sig vad tiden går fort.
Har dock inte blivit någon häst än, vart och provat ett x antal men inte "klickat" än. Står också lite mellan ifall jag ska hyra, köpa häst eller bara vara medryttare. Kanske vänta till våren eller nått, vi får se men tillbaka i sadeln ska jag.
 
Jag jobbar fortfarande kvar på CDON och Unident, så på jobbfronten har det inte förändrats så mycket.
 
Nu har jag faktiskt inte så mycket att tillägga, nu ska jag sluta skriva och sätta mig och kolla på Freaky Friday som visas på tv innan Sara och Jesper kommer :)
 
 
Kram på er!
 
 

RSS 2.0