Sorry

Har helt tappat suget på att blogga på senaste tiden. Har inte riktigt något intressant att blogga om, skriver ju om sånt jag själv tycker är kul att läsa, har svårt för att använda bloggen som någon form av dagbok... Varför skulle någon vilja veta vad jag gör varje dag liksom?


Skinande söndag

Oj vad solen sken ute när jag vakna vid halv tolv i morse/förmiddags! =) Idag blir det nog till att vara ute en hel del, ska snart gå ut och ta med mig kameran. Ikväll är det zumba igen ;)

Hejhopp!


Öm i fötterna

Idag var det då UF-mässan. Gick sådär kan jag ju säg, men skönt nu att det är över iallafall.
Fick mig en väldigt skön handmassage för bara 25 kronor av killarna i montern bredvid. Nu när man kom hem känns det som om fötterna skulle behöva en massage med för de kändes väldigt stela och var ömma när jag tagit av mig skorna.

Det var för övrigt väldigt roligt att se alla montrar och företag som var där, alla möjliga påhitt! Kul med att träffa lite nytt folk :)

Imorgon startar jag min skoldag men religionsprov, denna gånger är det Islam. Nu måste jag snart sova för jag är väldigt trött.

God natt!

UF-mässa

Idag är jag borta heeela dagen på uf-mässa!
Ska stå i en monter och locka kunder......

GOOD BYE

buuu

Söndagskvällar är mindre roliga tycker jag när det börjar närma sig sent och man vet att man inte har sovmorgon dagen efter.
Denna veckan jag har framför mig känns mindre kul kan jag ju säg. Inget kul planerat, bara en massa måsten typ.
Varför ska allt jobbigt komma just sista terminen? När man e som mist taggad till att plugga utan bara vill softa sig igenom dagarna till studenten...


Drömtydning

I natt drömde jag att jag skulle åka ut på motorcykelsemester. Jag som då är väldigt intresserad av psykologi o sånt dära kollade såklart upp vad det betydde. Finns ju en del sidor på internet om sånt men sen kan man ju såklart ta det som står med en nypa salt. Men i alla fall, både motorcykeln och att åka ut på en resa hade båda betydelser.

"MOTORCYKEL: Du kör själv eller sitter bakpå en mototcykel som susar fram längs kurviga vägar. Drömmen är erotiskt färgad, och både motorcykeln och farten är symboler för sexuella upplevelser. "

"RESA: Att drömma att man beger sig ut på betyder att man strävar mot nya mål, att man vill förändra sin tillvaro."

Som sagt, ta det som står med en nypa salt. Dock kan jag nog säga att det som "RESA" symboliserar kan jag faktiskt säga stämmer in väldigt bra och jag förvånades faktiskt när jag läste det.

Jag tror säkert att sånt som vi drömmer har betydelser på ett eller annat sätt. Varför skulle vi annars drömma? En sak som har hänt mig väldigt många gånger är att när jag vissa morgonar ska upp till skolan och ligger och snoozar lite för länge, då brukar jag drömma att jag missar bussen. Jag brukar alltid vakna direkt under drömmen och flyga upp ur sängen då jag ser att klockan faktiskt har blivit ganska så mycket. Lite som en varningsklocka. Jag lyckas ändå alltid hinna med bussen som tur är så jag är faktiskt ganska tacksam över den drömmen.

En annan teori säger att vi drömmer sånt som hjärnan snappar upp under dagen. Det låter mer logiskt faktiskt och jag tror mer på det än att man drömmer drömmar efter vilket "stadie" i livet man är i eller om sin framtid. Det är precis som om hjärnan tar upp vilka "random-händelser" som helst under dagen och gör något sorts film av alltihop. Ibland har jag tänkt såhär: Tänk om alla drömmar spelades in på något form av minne, som man sen kunde sätta in i till exempel datorn och titta på.



Det var lite om drömtydning det. Nu ska jag gå och göra ve mig för jag har fortfarande min sov t-shirt på mig och min sjukt snygga morgonfrilla. Sen ska jag försöka få bukt på min mensvärk som tydligen har bestämt sig för att komma någon dag för tidigt. Ni har det bra ni killar som slipper sånt.
Förhoppningsvis uppdaterar jag någon gång under dagen när jag inte skriver på min projektutvärdering som stor del dagen nog kommer att gå åt till.


/Lojzan!

lite kaos bara

Sitter i skolan och ska fixa ljud till min och lindas film som börjar närma sig färdig. För övrigt så har det varit lite kaos idag angående vårat uf-företag. Somliga lovar saker som inte hålls, idag skulle vi fått väggarna till våran monter som vi ska ha på uf-mässan på torsdag och eftersom vi inte har fått dem nu är det lite smått panik på grund av att tiden inte kommer att räcka till. Det ska målas- torka och sen om igen. Men vi gör allt för att göra det bästa av situationen och det ska nog lösa sig tillslut. :)
/Lojz

Utmaning

Vid matbordet tog vi upp en artikel i tidningen om en halländs kille som ska vandra hela sverige igenom på sådär ca 200 mil. Vi sa det att vi kanske skulle testa vi också.. fast cykla. Bara en tanke vi fick :P Skulle vara kul o prova faktiskt.
Men vi sa sen att vi får nog börja med någonting lättare, så kanske att vi tar cyklarna från Göteborg hem till Glommen någon gång i sommar, vi får se.


◊◊◊

Idag var jag hos Sarisen en stund på eftermiddagen, satt o kollade på massa gamla bilder vilket var sjukt roligt då man fick sig några garv. Hujedamig som man såg ut när man gick typ i femman-sexan, innan jag hade fått min första tandställning till exempel... xD

Fick även en lite försenad födelsedagspresent av henne vilket var ett jättefint navelsmycke som jag ska ha  till sommaren :) Hon fyller år på fredag, vad ska man hitta på för något skoj till henne tro ;)


Ha en fortsatt bra måndag för det ska jag ha för snart börjar "det okända" på tv ;)

Tjingeling


Söndag 11/3

Idag känns dagen fullspäckad men vem vet, det är lite sådär "svävande" bestämt som en bekant uttryckte det.
Ska väl om en stund se till så att lillebror får i sig någonting innan hans match som jag sen också ska stjutsa han till såvida inte mamma o pappa hinner hem innan. De är på gekås och skulle fixa något till pappa.
Sen är det tänkt att jag ska träffa Sara en stund, och sen lite senare också Annie men det är inte förrän strax innan jag ska iväg och träna. Träning vid 18.00 som varje Söndag då.

Vad tycker ni om att det var Loreen som vann igår då?

häjdå

Om man ändå visste

Idag hade vi en såkallad framtidsdag i skolan vilket var ganska intressant faktiskt. Har samlat på mig en massa kataloger och brochyrer från olika universitet och högskolor. Det var även folk från typ arbetsförmedlingen där och berättade vad man skulle göra om man istället valde att jobba efter gymnsiet.
Om jag ändå visste vad jag ville göra med mitt liv, så mycket enklare det hade varit. Det verkar sjukt kul att börja plugga med tanke på livet runt om kring studierna. Jag får chansen att flytta till en ny stad och träffa nya vänner.

Kanske vill jag åka utomlands? Jobba i Australien eller USA hade vart häftigt. Dessutom också en bra erfarenhet att ta med sig.

Som det ser ut nu iallafall så har jag inte tänkt börja plugga, jag vill jobba. Komma ifrån skolbänken.



Tjingeling!

Ryggsmärta

Vaknade med en ryggsmärta som heter duga idag, vet inte vad jag har gjort men antagligen legat på något konstigt sätt. Smärtan sitter ner i svanken och det gör ont bara när jag sitter vanligt :( Har tagit en tablett så hoppas att smärtan snart ska avta.

Ska nog gå och sätta mig med lite skolarbete nu så man får lite av det ur världen.

Ha en fortsatt 3vlig dag

/Lojz

Rädda ett liv

Varje dag går vi runt och tänker på saker vi inte har som vi gärna vill ha. Istället för att vara glada för det vi har, längtar vi efter annat. Vi tänker bara på oss själva, vi avundas andra människor och vi försöker leva upp till andra människors förväntningar på oss. Det finns människor ute i världen som inte har någonting, inte någon familj, inga vänner, inga kläder på kroppen, ingenstans att bo och inte ens mat för dagen. De är de fattiga människorna som lever på gatan, som är sjuka och inte får någon vård. De som dör förr eller senare.

Jag har tänkt på hur barn i andra länder har det och kommit fram till att jag någon gång nog ska bli fadder. Tänk att få göra så att någon får det bra genom att bara skicka en slant varje månad. Det kan faktiskt rädda liv.
Satt och kollade runt lite igår på SOS barnbyars hemsida och upptäckte att det fanns nästan hundra olika länder med säkert minst fem barnbyar i varje land. I varje by finns flera barn och varje barn behöver min hjälp lika mycket. Hur ska man bara kunna välja ett? Tänk att det finns så otroligt många fattiga människor i världen, det är hemskt.

Gör världen ens någonting åt att bekämpa den här fattigdomen som finns i alla dessa hundratals länder förutom alla dessa, skicka pengar till ett barn-organisationer? Ge alla sjuka medicin, skicka inte era kläder till någon dum second-handbutik utan låt de som verkligen behöver dem få det i stället.



Jag vill i allafall hjälpa ett barn, vill du?

/Louise

Här gliiiider kingen in!

Är det inte underbar underhållning att se på honom? Jo det tycker jag nog! 
Han är ju både snygg och rolig, kan det bli bättre?
;-) <3



Tjingeling!




I havet finns så många stora fiskar

Efter frukosten i morse bestämde vi att jag, mamma och syrran skulle dra till gekås för vi behövde ha hem en del.
Det var fruktansvärt mycket folk på gekås, längesen jag var där när det vart så mycket människor faktiskt.

Jag köpte en ny väska, en bok, första säsongen av Ghost Wisperer, bodylotion och såklart godis :)



Boken jag köpte :P Någon som har läst den?

/Louise

jäkla tjöt

Ja det är precis vad det är, ett jäkla tjöt. Om vadå? Jo om den här lilla nyfödda prinsessan! Ja det är jättekul att hon har kommit till världen och att kungafamiljen är glada och lyckliga, men vafasen det räcker?! Man behöver liksom inte skriva om det i tidningen och överallt i flera dagar efteråt! Överallt står det någonting. För någon dag sen var det att Viktoria och Daniel har valt en svensk barnvagn, jaha och??? Idag stod det något om att man skulle lära sig sticka någon kofta den lilla prinsessan har.. Blir så trött.

Varför förresten denna särbehanling? Har inte alla samma rätt att bli hyllade när man föds om lilla Estelle blir det? Skjuta kanoner osv. Varför gjorde ingen det när jag eller när alla andra människor i denna världen föddes? Alla är lika mycket värda och då ska man också behandlas lika.

Jag tycker man har gjort lite för stor grej kring det här med prinsessfödseln, det är väl inget nytt att det föds en bebis i en kungafamilj eller?

/Louise

lång dag

Idag har varit en otroligt lång dag för mig, tycker jag. Börja 8, slutade halv två men jag hade ett läkarbesök att göra klockan 15.45 så jag fick gå i stan i ca två timmar vilket inte var jättekul. Hann dock stå länge vid pockethyllan på bokhandlen, men ändå gick jag därifrån tomhänt.
När jag kom hem väntade vankades det pannkakor, syrran är bra hon ;) ♥ Hon gör de bästa pannkakorna.
Sen kröp jag upp i fåtöljen och kollade på OneTreeHill, guud va spännande det är nu asså. I vissa scener börjar jag nästa lipa för att jag ibland inte kan reagera på annat sätt, sån är jag haha :) OneTreeHill är nog den bästa serien som någonsin gjorts, som jag sett iaf. Jag föredrar hellre serier framför film helt klart. Sällan jag ser film faktiskt.



<------- Gubb-snygg? Ohyes!

Tjingeling!


RSS 2.0