Semesterinlägg

Hej hallå! :)
 
Idag är det den 3 augusti och jag ska strax iväg för att fira min 13-åriga lillebror, igår fyllde Fredrik år så det var kalas här, i vår "lilla" lägenhet. Ska snart gå och fixa det sista på tårtan som Edvin ska få.
 
Nu är min tredje semestervecka slut och jag går snart in på den sista sen blir det tillbaka till vardagen. Vi började iallafall semestern väldigt bra, cypern! Sen de två veckor som vi nu vart hemma har vi bara njutit av ledigheten vilket det förmodligen kommer bli nästa vecka också :)
 
I torsdags var jag och provred en helt underbar häst, ett fullblod. Tanken är att det ska bli min eventuella foderhäst men vi får se hur det blir då jag inte hört något från dem än. Behöver dock tips på stallplatser med tillgång till ridhus i Falkenberg :-)
Kände bara nu efter min tre års uppehåll från ridningen att det var dax att ta tag i det igen, det är ju fortfarande ett brinnande intresse, vore synd att inte utnyttja. Att ha en foderhäst kommer dock vara nytt för mig då jag aldrig haft "egen" häst innan men det är något jag ser fram emot, nån gång ska ju va den första! :)
 
Nu ska jag gå och dekorera lillebrorsans tårta.
 
Ha det fint allihopa!
 
Jag bjuder på en bild från cypernresan när vi testade vattenskoter! Superkul! :D
 
 
// Louise
 
 
 

RSS 2.0