Kanelbullens dag

Nyss hemkommen ifrån jobbet, idag har det på nått sätt funnits ovanligt lite att göra där så dagen har känts lite längre än vanligt. Fika fanns det då gott om i lunchrummet då där stod ungefär 4 stycken stora lådor med kanelbullar, färska och fina. Det satt fint!
Nu ska jag snart slänga mig i en varm dusch, sen sätta mig vid datorn och ta det lugnt en stund. Hörs kanske senare :)
Ha d gott!
// Lojz


2a oktober

Tjenixen, idag har dagen mestadels bestått av jobb, tisdag idag vilket betydde möte med cheferna vilket också betydde proppa-i-sig-massa-chokladbollar-möte, mums!
Har kommit på en sak, varje gång jag lär känna en ny människa är det oftast alltid så att hon/han efter bara en liten stund redan stämplar mig som en gottegris.. Hmm Hahaha, så det där får jag nog inse att det faktiskt stämmer. Idag hände det igen när de delade ut arbetsknivar på jobbet och jag blev besviken för jag trodde det var en godisklubba först.
Efter jobbet blev det hem, lite telefonsamtal blev det sådär plötsligt innan det var dax att betala sina räkningar.
Nu har jag för en stund sen kommit in efter att ha vart ute med bästa vännen Sara, vi brukar träffas då och då, prata om allt mellan himmel och jord som har hänt i våra liv sen vi sågs sist, dela tankar och funderingar o sånt där :)
Nu ska jag gå och hälla upp en kopp te och fundera ut vad jag ska stoppa ner i morgondagens matlåda!

Ha d gott :)
// Lojz


Längtan efter eget

Slöar i soffan just nu denna måndagskväll, skönt att inte göra nånting, fast jag vet att jag snart måste gå o göra mat till min matlåda.
Idag kändes det som att det 8 timmar långa jobbpasset fick väldigt snabbt, helt plötsligt var dagen slut. Efter jobbet idag åkte jag och pappa o kollade in ett område där vi vet att det finns lediga lägenheter då jag nu är på jakt efter eget boende. Har en sån enorm längtan att få Flytta hemifrån och nu ska jag försöka ta tag i det också. Känns som att Livet kommer bli lite mer spännande, lite roligare och bara lite bättre när man får bo själv och ta hand om sig själv :)

Nähe nu ska jag gå och göra vad jag ska för klockan åtta börjar tvn att användas här hemma för då är det först x-factor och sen det okända, efter det, ensam mamma söker.

Ha d!

/Lojz


RSS 2.0