När allt äntligen lugnat sig...

..då går man och blir sjuk.
I över en månad har det vart mycket för mig som har hänt, det var bal, saker skulle fixas inför den, jag var på helspänn dagarna innan för att jag ville att allt skulle bli perfekt vilket det också blev. Sen nån vecka senare var det studentveckan och den var ganska intensiv, man gjorde något varje dag liksom, en hel vecka som var sjukt bra som jag faktiskt skulle kunna uppleva igen. Veckan avslutades med studenten, den blev helt perfekt. På måndagen direkt därpå började dagen med att jag fått ett inte alls roligt sms som då gjorde mig ledsen och det hängde väl kvar ett tag. Men samma dag började också mitt rännande på arbetsförmedlingen som jag inte trodde när jag gick dit första gången att jag skulle behöva göra tre besök till under samma vecka, allt på grund av att deras system inte ville fungera just när jag skulle göra någonting. Jag gick bland annat på en rekryteringsträff angående en viss tjänst, en tjänst jag inte trodde jag skulle få faktiskt men det fick jag! :)
Orkar inte dra hela historien vad som hände men jag blev erbjuden ett annat jobb samtidigt och eftersom jag kände att jag inte ville förlora båda jobben sattes det sån press på mig eftersom det andra jobbet ville ha svar av mig redan dagen efter. Men det fixade sig och jag fick det jobbet jag helst ville ha som är en heltidsanställning på Business Linc :) Än så länge är det hela sommaren men jag hoppas ju att det blir längre såklart!
 
Men för att komma till mitt "sjukliga läge" så sitter jag nu i soffan och har vart hemma från jobbet två dagar på grund av att jag åkt på influensan :( Känns skitdumt att behöva sjukskriva sig från jobbet när man bara jobbat tre dar än så länge, men måste man så månste man tyvärr. Ska dock försöka ta mig dit i morgon och jobba mina 8 timmar och se hur det känns, beroende på hur jag känner när jag vaknar men som jag känner nu så är jag fortfarande väldigt täppt vilket ibland kan få huvudet att kännas väldigt tungt och man blir trött.
 
Aja nu ska jag inte sitta här och prata problem utan nu ska jag gå och göra mig lite te och en macka för jag känner hur det kurrar i magen.
 
Hej hopp pillesnopp!

20 juni 2012

Idag har den här tjejen fått jobb vilket känns jätteroligt! Ser verkligen fram emot att börja jobba vilket jag gör redan i morgon :)
 
Så nu ska jag sova så jag är pigg och allert i morgon på min första arbetsdag på mitt nya jobb!
 
Uppdaterar nog mer i morgon.
 
God natt och sov gott alla!
 
/ Lojz

Boktips- "Skamfläck"

Har börjat komma igång med läsningen igen och har just läst ut boken "Skamfläck" som är uppföljaren till "14-år till salu".
I den här boken får man följa tre personer som skaffar sin inkomst genom att sälja sex, "Nadja, Sandra och Jocke". Boken är baserad på verkliga händelser där dessa tre personerna själva berättat direkt ur deras liv. Namnen är dock inte deras riktiga utan de kallas så i boken för att skydda deras identiet. 
Boken är skriven på ett skönlitterärt sätt där man får vara med och läsa om både deras vardagsliv och hur de får kontakt med sexköparna till att de träffar dem och utför dessa tjänster.

Anledningen till att jag valde att läsa den här boken är för att jag läste den tidigare, "14-år till salu". Det är väldigt rörande berättelser i båda böckerna där man verkligen får sig en inblick hur det är att leva som de gör, hemskt säger jag bara. Att må så oerhört dåligt att man inte känner att ens egen kropp är värd någonting...

Det hemska är att sånt här finns överallt runt omkring oss men det är inget man ser eller lägger märke till då personerna i fråga oftast tar kontakt via internet och sen bestämmer träff som om det vore en helt vanlig träff mellan två människor.

Jag kan verkligen rekomendera att läsa boken, bli berörd och en aning chockad av att det här är en hemsk del av vår verklighet.

Boken är skriven av: Caroline Engvall




/Lojz



Student o sånt som hänt!

HEJ!

Sorry för hundrafemtioelfte gången att jag inte skrivit på en evighet. Det är rättså mycket som har hänt känns det som sen jag skrev sist. Jag har bland annat tagit studenten, haft en kille som det tyvärr sen inte blev något mer med, sprungit på arbetsförmedlingen en väldans massa o sånt...

Kan börja med att berätta att hela studentveckan och själva studentdagen var grymt roliga! Skulle faktiskt gärna vilja uppleva just den veckan en gång till, kan ju faktiskt lägga till att en viss person gjorde veckan extra bra och en del av er som kanske läser vet nog vem jag pratar om. Fick upp helt andra ögon för en kille som jag egentligen känt under nästan hela mitt liv men bara tidigare sett som en kompis, men som jag skrev tidigare så blev det tyvärr inget mer...
Förutom en fin kille så innehöll studentveckan en väldans massa annat skoj bland annat skattjakten. Vad skattjakten egentligen gick ut på mer än samla poäng är det nog ingen som vet :) haha, men sjukt kul var det med alla sjuka grejer som skulle genomföras! :) En del drickande blev det ju under veckan med och framförallt på själva studentdagen.. Grand nightclub på studenten var hur nice som helst och så mycket som jag dansade under den kvällen har jag nog inte dansat på sjukt länge :) Bättre student än jag hade kunde jag nog inte ha och det känns väldigt välförtjänt efter 12 år i skolbänken!
Tack än en gång alla ni som uppvaktade mig på studetdagen, alla ni som hängde grejer runt min hals och till mina kära klass och övriga kompisar som gjorde hela veckan super! (y) ♥

Efter studenten var ju det roliga över och nu står man här arbetslös. Har nu under veckan som varit skrivit in mig på arbetsförmedlingen och även vart på rekryteringsträff. Har också vart på grillkväll hos kompisar vilket var mycket trevligt och blir nog fler gånger i sommar.

Nu ska jag ta och göra ve mig innan jag drar in till stan med min vän Sara ♥

Ha de fint!

/Lojzan




studentvecka

Nu sitter jag här en inte alldeles vanlig onsdagmorgon, de är nämligen nationaldagen idag och jag är både bakis och har ont i rygg och ben. Dock en sjukt rolig studentfest igår och en jätteskojig skattjakt! Kom hem och hade lite allt möjligt i håret, typ ägg, öl, mjöl o sånt :(
Sen ska vi ha gymnasiaden på skrea strand idag med, får la se hur jag fysiskt ska klara detta. Men det ska nog gå bra :)

PÅ FREDAG TAR VI STUDENTEEEEEEN!!!

/Lojz!


Tromber över Glommen

Kom ut ur duschen idag och gick in på mitt rum, kollade ut genom fönstret och såg ett mörkt tjockt streck som sträckte sig från himlen till marken och rörde på sig. Shit, en tromb! Inte ofta man ser en sån speciellt inte här i lilla Glommen.
Såg även några fler mindre efteråt.

Ursäkta för dålig kvalité på bilden men den är tagen med mobilen.

/ Lojzan

Regnmys

Ja vad ska man hitta på en fredag som denna? Började denna dagen med att vakna av att Linda smsade o frågade vart jag var, kollade då på klockan och den var 08.20, fan tänkte jag, min första och enda lektion började för 20 minuter sen. Det dumma var att jag vet att jag ställde mitt alarm igårkväll innan jag gick och la mig men ändå ringde det inte i morse, måste va något fel på mobilen. Ingen idé att åka till skolan nu då det inte fanns någon bil hemma och att åka bussen skulle inte va lönt.

Igår hade jag engelskaprov och betygssamtal med min lärare. Efter skolan tog jag och Linda en promenad på stan, jag käkade en kycklingbaguette på Lé Crossiant och köpte en lite försenad födelsedagspresent till Sara. Måste faktiskt också berätta att hon äntligen fått sitt efterlängtade körkort! :)
När jag kom hem från skolan tog jag mig en powernap på soffan, sen drog jag och mina syskon på oss arbetskläder och handskar och följde med pappa till tippen o slängde massa skit, bland annat vår gamla snowracer och ett stort parasoll.
När vi var hemma igen hjälpte jag mamma att städa litegranna inför studenten.

Idag regnar det, tråkigt men samtidigt mysigt tycker jag. Ska det regna så ska det regna nu och inte på studenten.
Funderar på att ta tag i att städa mitt egna rum idag faktiskt. Får se hur det blir med det, nu måste jag först bara komma på vad jag ska ha till middag.

Ha en bra dag och en fin helg allihopa!

/ Lojz

RSS 2.0